Ud i Vinden

Ud i Vinden” er en stærk visuel forestilling, med 4 dansende vinde og en
flok inciterende musikere.En poetisk og kraftfuld forestilling om vi menneskers trang til at tæmme naturen.
Forestillingen indeholder dans og nykomponeret musik – alt stadig med rødder i vores nordiske arv, som jo er vores
varemærke.
Vi spiller udendørs og indledes med god musikalsk parade.
Spilleplads: 10×10 m

Pris: 24.000 kr. ex. moms.

Forestilligen er refusionsgodkendt af kunststyrelsen.

Selve forestillingen varer ca. 30 – 40 minutter

Foto: Franseska Mortensen
Foto: Franseska Mortensen
Foto: Franseska Mortensen

Lone Nyhuus fra Børneteateravisen skrev om vores gadeforestilling ”Ud i vinden”

”Det er dans eller rettere: Det er musik og dans i en energisk og levende sammensmeltning. Fra det øjeblik, hvor de fem musikere, med baggrund i folke- og spillemandsmusik sætter gang i klarinetten, harmonikaen, violinen og trommerne flokkes børnene om ensemblet.
Med bevægelser hentet fra forskellige folks danse, danses de af hver deres danser. En afrikansk hofte, et par indiske fødder og et par danske træskotrin udfylder på bedste vis musikken, der som dansen, synes at komme fra alle verdensdele. En skinger balkanklarinet, en tung afrikansk tromme og en svingende violin fra nordlige himmelstrøg. Med musik og dans fra alle verdens hjørner fortæller Danseteatret NordenFra en enkel og smittende historie om at tæmme verdens vinde

Efter 30 minutters energisk fremstilling er fortællingen færdig. Men børnene vil ikke lade musikerne og danserne slippe og insisterer på et ekstranummer. Det får de, og derefter fejer truppen ud af amfiteatret.”

Foto: Franseska Mortensen